13 Nisan 2009

Ahşap oyma aletlerinin kullanılışı - Videolu örnek


Aşağıda, ahşap oyma aletlerinin nasıl kullanılması gerektiğini video olarak izleyebilirsiniz. İlgili videoyu izleyebilmek için lütfen devamını oku butonuna basınız.


13 yorum :

Unknown dedi ki...

servin kuzum hani sen yapmıstın bu pabucu:)

Unknown dedi ki...

küçük bir yardım almış sadece :)

Hoochie Coochie Man dedi ki...

Bu aletleri nerden temin edebilirim bir de fiatları ne kadar?

Unknown dedi ki...

Merhaba, bir suredir bu sanatla ilgileniyordum tatilin sikintisiylada sanirim biraz gaza gelip bu ise atilmak istegiyle yanmaya basladim :P resimlerde gorulen alet setine nerden sahip olabilirim ve ortalam fiyati nedir eger yardimci olursaniz cok memnun olucagim :)

Adsız dedi ki...

Bu aletleri nereden temin edebilirim? mailim: calivitam@gmail.com

Unknown dedi ki...

bu aletlerin en kalitelisi dremeldir. dremel oyma aleti uç setiyle birlikte 90 liradır, daha ucuzlarını almak isterseniz 20 liraya da mevcut. nerden alabilirim diye sormuşsunuz şehir yok bu yüzden koçtaşı öneriyorum. gidip dremeli sorarsanız gösterirler zaten. uç konusunda seçici olun, ince elmas uçlar tahta tarafından kolaylıkla dolabileceği için tercih etmeyin, kalın dişli uçları kullanın. kullanması kolaydır, ustalaşması zordur. isterseniz bu konu hakkında bir video yayınlayabilirim. saygılarımla...

Unknown dedi ki...

Sitemizde video yayınlamak istiyorsanız, size yardımcı olabilirim.

Unknown dedi ki...

bahsettiğiniz videolara nasıl ulaşabilirim?

Adsız dedi ki...

cok guzel bir sanattir ama ne varki yaraticilik ve istiyor bandede o yok :( bende praktikerden almistim dremel ama baska ince isler icin kullaniyorum.

Adsız dedi ki...

degerli üstad olan arkadaslar,bende aşırı ilgi duyuyorum ve yaratıcı yetenek sahıbım oyma ahsap uygulaması icin ismek harıcı daha hızlı ve ilgili istanbul anadolu yakasında bu konuda yardım alacagım ustadlarım varsa yardım almak ısterım selamlar ismad_kartal65@hotmail.com şimdiden cok tesekkurler

Adsız dedi ki...

arkadaşlar merhaba. ahşap oymacılığında fiyatına göre en iyi set hangi markanın, çok pahalı olamasa iyi olur, dremel var ama biraz pahalı sanki tavsiye debileceğinz başka setler varmı.. elektrikli setler.. yardımcı olursanız sevinirim...

Adsız dedi ki...

bu calışma sekli oyma sanatına girmez oymanın kaba calışma düzenidir asıl oyma cılık el sanatı dır, buda zor bir sanattır zaman alır zevkli bir iş dalıdır., gümüş, keşan.

Unknown dedi ki...

Merhaba. Bende merak saldım bu aralar. Kendi çapımda ufak tefek bardak çanak yapayım diyorum ama oyulacak ağacı nereden bulabilirim. Saygılarımla. .

Yorum Gönder

Sitede Ara:

Özel Arama

İletişim

Her türlü öneri, istek, şikayet veya diğer konuları iletişim sayfamıza: http://ahsapiletisim.blogspot.com ' a yazınız. Yazılarınız bizim için önemlidir.

Ahşap Oymacılığı Arşivi

İzleyiciler

  © Ahşap Oymacılığı Ali Uğur ŞİMŞEK Reklam ve E-satış önerileriniz için tıklayınız 2009-2013

YUKARI