13 Nisan 2009

Ahşap oymacılığı kursu - Video

Aşağıda, Çankaya Halk Eğitim merkezi tarafından ücretsiz olarak Demir Ali Hocamız tarafından verilen ahşap oymacılığı kursunda, kursiyerlerimizin çalışmalarını izleyebilirsiniz. Video için lütfen devamını oku butonuna basınız.


3 yorum :

Unknown dedi ki...

cok eglenceli:p videolar icinde ugur beye tesekkür:)

melike dedi ki...

Çok hoş:) Site gün geçtikçe gelişiyor.

Özgür Esen dedi ki...

Merhaba!

Sınıfınızda geçen videoları bilgisayarıma indirdim ve izledim. Video kaydı yapılırken sınıfta aşırı gürültü olduğundan pek anlaşılır olduğunu söyleyemeyeceğim. Ama yine de bu videoların önemli olduğunu düşünüyorum.

http://www.youtube.com/profile?user=carverswoodshop adresinde de buna benzer videolar var. Fakat onlar daha profesyonelce hazırlanmış ve belirli bir sıra ile ilgili konular anlatılmış. Ayrıca bu videoların bir DVD'de satışını da yapıyorlarmış, daha kaliteli bir görüntü ile izlemek isteyenlere. Daha da önemlisi hem bir taraftan böyle güzel eğitimler sunar iken bir taraftan da geliştirilen ürünleri satıyorlar. Acaba siz de böyle bir şey yapamaz mısınız? Orada geliştirdiğiniz ürünler başkaları tarafından daha çok "taktir" gördüğünde o zaman katılımcılar daha severek, daha motive bir şekilde işlerini yaparlar diye düşünüyorum. Geliştirdiğiniz ürünlerin satışını internet üzerinden kolaylıkla yapabilirsiniz sanırım. Örneğin http://www.pasaj.com/ gibi siteler aracılığı ile.

Ben tamamen kendi açımdan yaklaşıyorum bu duruma. Çünkü siz motive oldukça beni daha da profesyonel ürünler bekliyor olacak :)

Çalışmalarınızın daha çok yansımasını dilerim bu siteye. Çünkü aramızdaki tek bağ bu!

Yorum Gönder

Sitede Ara:

Özel Arama

İletişim

Her türlü öneri, istek, şikayet veya diğer konuları iletişim sayfamıza: http://ahsapiletisim.blogspot.com ' a yazınız. Yazılarınız bizim için önemlidir.

Ahşap Oymacılığı Arşivi

İzleyiciler

  © Ahşap Oymacılığı Ali Uğur ŞİMŞEK Reklam ve E-satış önerileriniz için tıklayınız 2009-2013

YUKARI