7 Nisan 2009

4-5 NİSAN’DAKİ KURSUMUZDA YAPILAN ÖRNEK ÇALIŞMALAR

IMG_2807 Demir Ali Hoca’nın yaptığı çalışmaları ve tasarımları, kursiyerlerimiz tarafından büyük bir ilgiyle incelendi. Ahşap ve ağaç oyma sanatının en güzel örneklerinin yer aldığı “Dünyadan örnekler” bölümünde de yer alan örneklere benzeyen birbirinden güzel çalışmalar ve tasarımlar büyük beğeni topladı.

IMG_2821Özellikle maket bıçağının kullanılması, kursiyerlerin el becerilerini geliştirmeleri adına önemlidir.

IMG_2827

Kursta yapılan çalışmaların mutlaka evde de tekrar edilmesinin çok önemli olduğunu belirten kurs hocamız, yeteneğin çalışarak da kazanılabileceğini dile getirdi. IMG_2840 Hocamızın “el emeği göz nuru” çalışmalarında ahşap yüzlük ve ahşap küpe de yer aldı. IMG_2848

Küçük boyutta ahşap sandalyenin yapımı için ön hazırlığın gerekliliği üzerinde duran kurs hocası, çalışmalarını ön hazırlık olmadan yapan kursiyerlerin hazırlık yapanlara göre daha çok yorulacaklarını ve istedikleri ürünleri çıkarabilmek için daha fazla gayret sarf edeceklerini söyledi.


Kursumuzda diğer haftalarda yapılan etkinlikler:


22 Şubat Tanışma Toplantısı


1 Mart Pazar günü yapılan etkinlikler


8 Mart Pazar günü yapılan etkinlikler


22 Mart neler yaptık


4-5 Nisan 2009'da kursta yapılan faaliyetler

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Sitede Ara:

Özel Arama

İletişim

Her türlü öneri, istek, şikayet veya diğer konuları iletişim sayfamıza: http://ahsapiletisim.blogspot.com ' a yazınız. Yazılarınız bizim için önemlidir.

Ahşap Oymacılığı Arşivi

İzleyiciler

  © Ahşap Oymacılığı Ali Uğur ŞİMŞEK Reklam ve E-satış önerileriniz için tıklayınız 2009-2013

YUKARI